onsdag 2 juli 2008

Jaggillarintesärskrivningar!

Jagtänktepåensakpåvägentilljobbetidag.Ärsåfruktansvärttröttpådennaexplosionavsärskrivningarivårtland!Försöktekommapåenlösningpåproblemetmenkördefast.Dåslogdetmig!Tänkommanskullebörjaskrivaihopalltingmanskriversomenprotestmotallasärskrivningar!?Undraromfolkskulleslutameddettasmåttkorkadebeteendedå?Förmodligeninte,mendetvarentankesomslogmigbara.
Fråganärominteeffektenskullebliomvänd,attallaskulleanammadettasättattskrivaförattundkommariskenattråkasärskrivaettordsomskasittaihop.
Detvorejufaktisktriktigtjobbigt,förvemorkarläsaentextsomserutsåhär?Litesmåttlångtråkigtattgåtilljobbetidag,däravdettaheltonädigainlägg.

2 kommentarer:

  1. :) du är sjuk på riktigt!

    fatkum är att det gick hur bra som helst att läsa när allt satt ihop. Så frågan är ju om det inte är bättre att skriva ihop allt isf att bli irriterad när det är alldeles för många särskrivningar :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Är inne o läser lite dina gamla inlägg :) Jag har faktiskt också skrivit om särskrivningar på min blogg, om hur det stör mig något enormt.... Roligt med en liten protest i form av ett "ihopskrivet" inlägg!
    Många kramar!

    SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)