måndag 22 december 2008

Tro, hopp & kärlek...

Hej Tomten.

Jag har verkligen varit jättesnäll ett helt år sen förra julen, jag lovar. Har inte gjort någon illa eller haft sönder en enda grej. Inte ljugit för någon (ok, en vit lögn någongång kanske) och inte bråkat en enda gång.
Halsbandet finns att köpa hos Efva Attling (eller om dina otroligt skickliga nissar bara kan tillverka ett likadant?).

Många julkramar från Helena

4 kommentarer:

  1. jättefint! och klart du är värd det om du vart så snäll. Själv har jag säkert sårat någon....även om det inte varit med flit....några vita och halvgrå lögner har nog hoppat ur min mun....och ibland är jag inte så snäll.....men jag försöker:)

    kramar

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Hoppas att du får det du önskar dig och tack för att du läser min blogg :-)

    SvaraRadera
  3. Det är jättefint! :) Var förbi Attlings affär här i Göteborg i helgen och hintade lite till sambon, men jag tror inte det sjönk in, haha... Nåja, vi får väl se vad tomten har med sig till oss... :)

    Och ja, jag är ju en sån bionörd... ;) Men jag tror inte jag tittar på fler filmer än genomsnittet, jag bara väljer att se filmerna på bio ist för tvn :) Nästa film blir Australia!

    Hur går det med packningen, vad tar man med sig på en sådan resa? :)

    SvaraRadera
  4. hoppas att Tomten kommer med ett sånt fint halsband till dig :D
    jag kan gärna ta ett också, det var superfint!

    Tack för din fina kommentar inne hos mig :) det går bra att betälla bilder med önskat motiv, det är bara att maila mig så diskuterar vi hur vi går till väga :)

    kram & god jul

    SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)