måndag 9 februari 2009

Skor och skor...

...är verkligen inte samma sak. De kan verkligen göra skillnaden mellan en seeeg och boring löprunda och runners high!
Jag ska för andra året i rad vara med i ett test av löparskor, som skall publiceras på en websida och i en tidning lite längre fram i vår. Det är faktiskt lite lyx att få möjligheten att testa skor utan att behöva köpa alla par och samtidigt ha anledning att ge sig ut och springa på alla underlag i alla väder, det hör liksom till testet.
Jag misstänker redan nu att mina favoriter kommer att vara Asics Gel Kayano (älskar dessutom årets färg!), men det är ju kul att se hur nära konkurrenterna lyckas komma... Har helt förälskat mig i dessa skor, är inne på mitt tredje par nu och misstänker starkt att jag aldrig kommer att kunna byta ut dem. Återkommer när testet är klart!

Annars längtar jag till våren nu så att jag kan börja använda min födelsedagspresent från Vagabond som C hade lyckats gräva fram från ingenstans...trodde verkligen inte att de fanns längre (MissAgda, här kommer de...). Världens skönaste skor som knappt känns på fötterna - love it!

Måste sova...yoga imorgon klockan 06.45 - Lena är tillbaka från Indien! Jippi!

3 kommentarer:

 1. Jag har ju ALLTID haft Asics (kört mkt med DS Trainer trots att det egentligen är en tävlingssko, passar mig bra), men nu testat Adidas, Saucony och Nike under det senaste året. Nike kasserades efter ca 3 löprundor -> DÅLIGA! Så nu blir det Asics igen, inom en månad måste jag köpa nya.
  Ps: Tro eller ej, men jag är civilingenjör och räknade att 111-1=100 inte illa..... eller OK grymt illa. Ha ha. Ska rätta till på min blogg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Älskar själv mina Asics Gel Cumulus, de är såå sköna! Nu är jag ju inte en lika flitig löpare som dig, men skorna gör det lite roligare att springa i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Åh ja! De är verkligen vackra och jag tänker utan att ens prova andra märken prompt köpa dem. Dessutom är Asics de enda löparskor som någonsin passat mina fötter eftersom de är långsmala som gondoler.

  SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)