lördag 7 augusti 2010

En ny värld

Ja, det är faktiskt känslan nu på morgonen. Det är en helt ny värld mina ögon ser. Trodde först att jag hade somnat med linserna i, men gårdagen kom ganska snabbt tillbaka i minnet. Jag ser faktiskt utan linser nu!
Gårdagens förtjänar såklart ett eget inlägg, men det ska jag skriva när jag har kommit hem och landat. Vilken dag och vilken vansinnig, näst intill outhärdlig, smärta...jag är totalt överlycklig att den är över. Tack för alla era oeppande ord, de behövdes kan jag lova...
Nu blir det snart frukost i solen på hotellets takterass, efterkontroll på kliniken och sen sightseeing runt ett molnfritt och stekhett Istanbul.

God morgon världen!
Foto: Privat.

8 kommentarer:

 1. Grattis till synen! När hade du så ont? Jag hade inget ont under operationen, men ett par dagar sved det sedan lite från och till. Sedan var det bra och har varit det i snart 4 år nu :)

  SvaraRadera
 2. If life is a jigsaw this be one of the fundamental cornerpieces :)
  This sure was made for you:
  Puff *Aladdin - A whole new world

  SvaraRadera
 3. Åhh va härligt att det är bättre idag.Nu är det gjort :)
  Ha de bra o va rädd om Er.
  Stora kramar till Er.

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att det är bättre! Får jag fråga hur närsynt du var?

  SvaraRadera
 5. Skönt att allting gått bra och att du dessutom får möjlighet att uppleva vackra Istanbul men (bokstavligen) nya ögon.

  Stor kram

  SvaraRadera
 6. ja, smärta är nåt man får lära sig vad det är...
  grattis till ett liv utan linser!

  SvaraRadera
 7. Åh, det låter som något jag borde göra. Är verkligen så himla trött på mina linser. Du får gärna berätta hur mycket det kostade... Kram!

  SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)