söndag 25 oktober 2009

En väl spenderad extra timme

Jag vet inte vad ni gjorde med den extra timmen idag, men jag spenderade den på ett dansgolv på min barndomsväns 30-årsfest...sova lite extra fanns liksom inte i tankarna just då.
Just nu känner jag dock att jag kanske hade behövt ett x antal timmar sömn till. Tror att klockan stod på 6 när jag äntligen stängde mina ögon imorse...men det var det väl värt. Det är alltid värt att vara trött när man har varit på en bra fest!
Fick också det ultimata beviset på att jag inte riktigt är som alla andra när jag, vrålhungrig som jag var i taxin hem efter otaliga timmars dans, valde att åka hem och äta en burk fiskbullar(!) istället för att göra de andra sällskap i hamburgerkön.
Att jag nu är sugen på gröt och inte pizza orkar jag inte ens kommentera.
Foto privat. Jättesen dans någonstans i Stockholm.

9 kommentarer:

 1. Det låter härligt. Vi gick upp vid 7 imorse och spenderade extra timmen med att prova kläder. Måste vara extra snygg på en fest på fredag :-) Ska göra mitt bästa. Ha en bra dag

  SvaraRadera
 2. Ha ha ...det sociala arvet heter de visst...man måste ju vara med tills festen slutar annars kan man ju missa nåt :)
  Själv kom jag på att jag kom i säng tidigare än vanligt..vaknade pigg kl 9.00..men ÅJ man skulle ju vrida tillbaka klockan oxå...alltså va jag uppe kl 08.00...härligt
  Ha en bra dag min kära...kram

  SvaraRadera
 3. Haha....sööööt! Just den extra timmen låg jag och sov....men sov ju inte fler timmar än vanligt så eg är väl svaret mååååålade;)

  Och ja....visst var skylten en riktig stämningshöjare:)

  Kramar å hoppas gröten smakade.

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med en riktigt bra fest. Hoppas att du får en riktig myssöndag.

  SvaraRadera
 5. Du är GALEN, fiskbullar????? Härligt att du fick en tokbra fest!

  SvaraRadera
 6. Underbart att det blev en så lyckad fest! Superbra bild förresten :) Kram

  SvaraRadera
 7. Det är nog bara Du som väljer fiskbullar framför "fyllematen" :)

  Har man bara haft tillräckligt trevligt så brukar inte bristen på sömn vara något större problem dagen efter.. Och det verkar som Du haft en kanonkväll! :)

  Ha en skön söndag!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Härlig extra timme :) Jag brukar bli sugen på hårdbrödmackor med makrillfile, smakar lika gott som fyllekäk på natten som bakisfrukost :)

  SvaraRadera
 9. Ja, för en trevlig fest skull kan man mer än gärna vara både trött och bakis dagen efter. Glädjen från det som var brukar för det mesta överskugga baksidan med att vakna upp den där morgonen efter ;)
  Kram

  SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)