tisdag 2 februari 2010

Men det är ju så självklart!

Nu vet jag vad det var som orsakade den virvlande känslan i kroppen imorse! Min förkylning är ju som bortblåst, och det är ju inte så konstigt att kroppen försatte sig själv i ett skönt lyckorus lagom till frukosten!? Jag var väl bara för yr i mössan för att lägga ihop ett och ett när klockan var halv sex på morgonen... Konstaterat är iallafall att min hög av vilodagar har gett resultat och att jag nu är frisk igen - lovely!

Jag har gått runt med ett fånigt leende hela dagen och bara njutit av att kroppen svarar på tilltal igen, och efter jobbet fick jag äntligen ta mina 10 steg in till gymmet och svettas! Vet ni hur jobbigt det är att avstå från träning i en hel vecka när man är van att träna mer eller mindre varje dag? Det är bara att konstatera att jag är endorfinberoende, sen kan man diskutera i oändlighet i vilken mån det är bra eller dåligt eller sådär eller vad det nu är, men det orkar jag inte bry mig om just nu. Nu bryr jag mig bara om att min kropp känns härligt trött efter ett svettigt pass på crosstrainern, ett efterföljande grymt utmattande dryg halvtimme bland vikterna och en avslutande 40 min(!) lång bastu (kunde inte slita mig från boken som påbörjades igår och kommer att avslutas redan ikväll...). I am back on track!
Imorgon ska jag testa mitt ben på löpbandet, första gången på en hel löparfri månad...håll tummarna - ok?
Foto privat. Jag är frisk!

12 kommentarer:

 1. Dessutom är det bra för kroppen att få vila en vecka då och då, i synnerhet om man tränar så ofta som du gör. Då blir den ändå starkare och tillgodogör sig träningen ändå bättre!

  SvaraRadera
 2. Härligt att du är back om track!

  Självklart håller jag tummarna för dig imorn!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt! Nu är det bara att tuta och köra! :)

  SvaraRadera
 4. Du kanske har sett diskusionen om att läsa på lörband och cyekl. Men läsa i bastun? Mycket har jag gjort i en bastu men inte läst, blir det inte väldigt våta blad? :)

  SvaraRadera
 5. Skønt at du endelig er frisk igen!
  Held og lykke med løbningen! Jeg savner også og løbe, men det bliver nok først efter maj:-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, jag vill också vara endorfinberoende! :-) Det är mycket bättre än sockerberoende. Ska se vad jag kan göra åt saken...

  Underbart att du är frisk och kan leva livet på helfart igen. Lycka till med löpbandet. :-) Kramar!

  SvaraRadera
 7. Hejja oss som har blivit friska! Äntligen =)

  SvaraRadera
 8. Skönt att du är på topp igen. Här är den Helena som jag känner. Men alla måste vi självklart vila våra kroppar. Jag håller verkligen tummarna för att löpningen ska gå som på räls för dig. Ha den bästa veckan!

  SvaraRadera
 9. Skönt att förkylningen har gett sig.

  Lycka till med löpningen!

  Kramar

  SvaraRadera
 10. Härligt Snygging...
  Skönt att höra att du är tillbaka!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Vad härligt att du är frisk igen! Du skojar inte att du bastade i 40 minuter? Galet!

  SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)