torsdag 14 oktober 2010

Play is the beginning of knowledge...

Kommer ni ihåg det...att kroppen inte alltid måste styras med järnhand, utan att man måste få leka och flamsa runt utan mål och mening ibland?
Jag glömmer det allt som oftast och försöker verkligen att lära mig att släppa mig själv lös lite oftare...och jag har märkt att det är otroligt skönt! Man behöver faktiskt inte alltid göra allt av en anledning eller för att nå ett mål som ligger långt därborta, ibland kan det vara nyttigt att lattja med grejer man inte har perfekt koll på.

Dagens lek in the life of Helena kommer att bestå av en BodyJam-klass på World Class tillsammans med Åsa (grymt ordnat Åsa!). Inte för att jag kan eller på något sätt är expert på det, utan för att jag har chansen. Ett tillfälle att låta kroppen få testa något den inte är van vid, att få göra bort sig och känna att den inte behöver prestera något för en gångs skull. Ha kul, helt enkelt.
Självklart ser jag dock till att den får visa sig på topp också, i form av en timme med min gamla drog - BodyCombat (ÄNTLIGEN - det är hur länge sen som helst!) - innan. Tror att det kan hjälpa mig och kroppen att bara koppla av den andra timmen, och bara glida igenom den utan minsta press och krav. Heja oss!

Hon som slutar leka är inte vuxen, hon är död. Så det så.
Foto: Privat. Ett vykort jag hittade på stan...det gick rätt in.

7 kommentarer:

  1. Älskar att leka. Blir ALDRIG riktigt vuxen.
    Hurra för bus. Hurra för oss!
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Helt rätt. Mer lek åt folket!

    SvaraRadera
  3. Såg din profilbild inne hos Fridfullt-Frida, har du också varit på Galapagos? Den där bilden kan inte vara tagen någon annan stans :) Visst är det ett FANTASTISKT ställe? :)

    SvaraRadera
  4. Body combat är verkligen en drog!! Skönt att ha dig tillbaka, men ta hand om dig och lyssna på kroppen och hjärtat! <3

    SvaraRadera
  5. Najjs!! Jag vill också vara med och leka, så spara lite roliga upptåg till efter jul you guys :) !

    SvaraRadera
  6. Så sant du skriver! Leka ska man aldrig sluta göra! :)

    SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)