söndag 17 oktober 2010

Söndagstankar

Det har verkligen varit en helt fantastiskt skön söndag. Sovmorgon till 9 (rekord!), lugn förmiddag i soffan med plugg, skön och lång höstlöpning, lite mer plugg, middag med lillebror och nu på kvällen landade jag med mysbrallor och duntofflor på golvet(!) med en kopp té och soltörstande drömmar om en resa.
Vart åker man över nyår om man vill ha sol och värme mitt i vintern och samtidigt se något nytt? Bali, Gili Islands, Lombok, Phuket, Phi Phi Islands, Kata Beach, Quito, Cuyabeno Rainforest, Islas Galapagos, Los Angeles, Tijuana, San Diego, Gran Canaria, Orlando och Miami är uteslutna, där har jag redan varit och lapat sol när snön fallit här hemma... Tips någon?
Foto: Privat. Skön söndag.

7 kommentarer:

  1. Gud vad jag önskar jag hade ditt resebagage. Men jag jobbar på det. Har suttit och sträckläst resemagasin idag och fastnade lite för Marocko och Marakesh. Kanske kan vara nåt? Vet inte hur tempen är på vintern, förstås. Jag siktade mer på februariresa.

    Härligt att din söndag varit bra. Musslan på tisdag? Vår gemensamme bekanta har minsann debutspelning!

    SvaraRadera
  2. Låter som en riktigt trevlig söndag :)

    Mauritius är riktigt fint :)

    SvaraRadera
  3. Sydafrika. Läste systrarna Fahrmans reseberättelser därifrån förra vintern. Verkar riktigt bra. Annars Mexiko. Finns schyssta ställen där med!

    SvaraRadera
  4. Alltid valkommen hit till Australien! Underbart varmt och skont vid jul och nyar.
    Jennie

    SvaraRadera
  5. Åk till Florida och gå på disneyland, och ta med mig! :D

    SvaraRadera
  6. AUSTRALIEN! Jätte härligt att vara där över nyår. :D LOVE
    Vi har själva börjat spåna på en Sydafrika-resa.

    SvaraRadera
  7. Med tanke på din gedigna lista känner jag mig ganska fattig på idéer. Men du hittar nog på något. Själv funderar jag på Bali eller Prag...

    SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)