söndag 26 september 2010

Trött och glad instruktör

Snatch. Clean. Sving. Halo. Squat. Dead clean. Windmill. Sumo deadlift. Rack. Ja, det snurrar onekligen lite i huvudet och kroppen är minst sagt öm efter ett antal praktiktimmar som jag knappt vågar räkna. Men hjälp vad kul jag har haft, och åh vad jag längtar efter att träningsvärken ska försvinna och mina ömma händer skall läka, så att jag kan ta tag i min rosa kettlebell igen!
Jag har lärt mig så otroligt mycket de här två dagarna (samma utbildningar körs i Göteborg i helgen - missa inte!), och det kändes verkligen kul när jag idag fick höra att min teknik har blivit så fantastiskt mycket bättre på den här korta tiden.

Den avslutande timmen delades den stora gruppen upp i mindre grupper för att bygga träningsprogram som sedan skulle instrueras för resten. En hel timme intensiv träningstimme när man redan har ca 10 timmar praktik i musklerna svider kan jag lova, och platsen jag har intagit i soffan kommer inte att lämnas förrän jag ska tvinga kroppen att förflytta sig till sängen. Jag älskar dock att vara såhär trött och kommer att sova precis hur bra som helst inatt. Imorgon är en ny dag och då står det löparintervaller på schemat...och jag kan ju bara säga lycka till.

Har ni haft en bra söndag mina vänner?
Foto: Privat. Mina för dagen handskbeklädda händer och min nya rosa kompis.

7 kommentarer:

 1. Jag har sprungit 11,5km. Många backar och trappor och jag stannade inte en endaste gång! För första gången njöt jag av hela rundan. En härlig känsla. Jag är stolt som en tupp! Kram.

  SvaraRadera
 2. Heja Åsa - jag VISSTE väl att du är grymmare än du tror! Du kommer att bränna av det där loppet hur lätt som helst! :) Kramar!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att du e trött efter alla de timmarna med träning. Men det låter verkligen som en rolig helg!

  SvaraRadera
 4. Åh, coolt, STORT GRATTIS mz KB-INSTRUCTOR :)!

  SvaraRadera
 5. Jäkligt coolt! :D Gud va roligt, kör gärna ett KB-pass snart. Ses på onsdag! Kramar

  SvaraRadera
 6. Är dette en utbildning du går för att senare bli instruktör?
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag ser fram emot den dagen då du bjuder in dina bloggvänner till en gratistimme med dig som instruktör när du är färdig ;-) Se det som ett ragga kunder till ditt gym.

  SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)