lördag 6 juni 2009

Beslut...

Jag har spenderat hela min morgonpromenad på nästan en timme med att bolla med ett beslut som måste tas. En vecka kvar på jobbet och sedan ligger allting öppet framför mig.
Det här är inte lätt.
Följa hjärta eller hjärna? Chansa eller vara bekväm? Si o no?

10 kommentarer:

  1. Oj, vad spännande.. nu blev jag riktigt nyfiken. Jag (personligen) tror ju på att man ska gå dit hjärtat leder en.. och att man ångrar mer det man inte gjorde än det man gjorde.

    Kramen från Liv

    SvaraRadera
  2. Personligen i de val jag gjort har jag följt hjärnan...när det gäller jobb så är det många timmar i veckan man är där....då är det ett måste att göra nåt man "brinner" för.Varför blir en del "utbrända"...förmodligen tycker de kanske att det är "Pest" både hemma och på jobbet...vad vet jag.
    Trivsel är ett måste för livskvalite.
    Du fixar detta...de e bra att Du tänker före och inte efter*L*
    KramKram

    SvaraRadera
  3. vart vill du vara om 1 år eller 3 år. Sätt upp ett mål vart du vill gå! Om du vet vart du vill gå! Våga drömma och förverkliga dom.

    /A

    SvaraRadera
  4. Jag är ju mest för att följa hjärta, eller i alla fall magkänslan. Det brukar bli bäst da!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  5. Åh, jag är precis där du är just nu *jobbigt*. Det är svåra beslut att ta, att VETA vad just jag vill. Jag har ju dessutom knappt hämtat mig =/
    Men vi, vi kommer att gå långt, det känner jag på mig =)

    SvaraRadera
  6. Åh, tiden INNAN man tagit själva beslutet är ångestframkallande.. Jag hoppas att du kan kombinera både hjärta och hjärna i ditt beslut!! :o)
    Ha en bra helg!!

    SvaraRadera
  7. Ja,det där är svårt. Huvudsakligen tycker jag att man ALLTID ska följa sitt hjärta, då blir det alltid rätt till slut. Samtidigt när man ibland helt enkelt MÅSTE följa sin hjärna, inte minst ur den ekonomiska synpunkten. Jag säger alltså: följ hjärnan om det annars skulle bli alldeles för tufft ekonomiskt, men har du möjlighet, så följ hjärtat.

    Kram

    SvaraRadera
  8. Spännande. Det är på gott och ont som man bli uppsagd från sitt arbete. Möjligheterna blir oändliga även om tryggheten som en fast anställning ger skänker lugn (åtminstone i plånboken).
    Hoppas att du kom fram till några kloka beslut. Ska bli spännande att höra vad som händer :)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Jag har frågestund i min blogg nu, passa på att fråga vad du vill! ;)

    SvaraRadera
  10. Hopas att du kommer fram till något bra?. Det gör du säkert. Det blir ändå aldrig som man har tänkt sig :)

    Vi har verkligen haft en toppen helg! Jag tycker absoulut att du ska bjuda ner småkusinerna. Det är så kul och så bra kvalitetstid. Sedan får man en bra anledning att åka ALLA karuseller på Grönan ;)

    SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)