tisdag 16 november 2010

Tonsillit

Ja, eller halsfluss. Virusorsakad sådan för säkerhets skull, så att jag inte kan få en antibiotikakur som dödar sk*ten. "Det är bara att vila och låta kroppen ta hand om det" var precis vad jag inte ville höra när jag gick till läkaren idag, men jag antar att det bara är att gilla läget.
Ställer in allt jobb resten av veckan, ber mamma om ursäkt för att jag var vansinnigt otrevlig mot henne i telefon efter mitt läkarbesök och tackar Leif GW Persson för att han har skrivit en ny, helt fantastisk roman (som jag dessutom har fått av älskade mamma = dubbelt dåligt samvete).

Mental träning och sitta-still-terapi istället för fysisk aktivitet får fylla mina dagar, och istället för att svettas får jag passa på att spika allt träningsrelaterat skoj som ligger halvplanerat i min kalender innan nyår. Ja, sen ska jag vara übersnäll mot min kropp såklart...hela tiden.

Jag lovar härmed dyrt och heligt att detta är det sista virus som flyttar in i min kropp på väldigt länge, och försöker för en sekund att njuta av den vackra hösthimlen från balkongdörren. Det går sådär, men redan imorgon kommer den att kännas vackrare, det har jag bara bestämt.
Foto: Privat. Tack hösten för att du gör allt för att färglägga min dag...

3 kommentarer:

  1. Äsch vad trist. Krya på dig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. virus är värdelöst - bättre när man kan få Kåve och vips blir man frisk. Här har dottern körtelfeber och det är ju ett vidrigt virus. Kram - krya på dig!

    SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)