lördag 20 december 2008

Andningspaus

För en vecka sedan hetsade jag runt på stan och trängdes med hela Stockholm i duggregnet.
Idag är jag 30 mil därifrån, i samma mood som min mosters katt och snön vräker ner utanför fönstret.
Visst är det skönt att byta värld ibland..? Det får mig att känna mig levande.
Foto privat, Smulan i sängen imorse.

6 kommentarer:

 1. Jag vet precis vad du menar. När jag är hemma på landet i Småland då stannar allt. Jag bara andas. Och klappar kossorna. Jag och ledarkon, Gunilla är riktigt tighta. :)

  Ska ni resa runt i Ecuador eller? Då hoppas jag VERKLIGEN att bloggen följer med.

  Kram Mia

  PS. tack själv för din gulliga kommentar. även om jag har svårt att tala om vissa saker är det sånt som hjälper mig att sakta våga mer.

  SvaraRadera
 2. Underbart att byta värld! Jag har köpt alla julklappar på nätet i år, för att slippa trängas med f-n och hans moster på stan =) Ha en underbar julhelg!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är riktigt skönt att få komma bort/hem, och det är först då man kan vila upp sig på riktigt! :) Jag ser fram emot några lugna sköna dagar hemma hos föräldrarna i jul, men då är ju du redan iväg på äventyr... :) Så roligt det måste vara att resa bort med lillebrorsan! Kram

  SvaraRadera
 4. Haha, doftade lakritsljusen Jägermeister ;-) Hihi, så kul. Men det är väl en trevlig doft det också, även om jag kanske föredrar lakrits på ljus... KRAM!

  SvaraRadera
 5. Sådär kan jag också känna mig ibland. Fast som min hund då. Han kan släppa all världens bekymmer och ligga utsträckt i soffan i timmar och se totalt avslappnad ut. Ett särdeles avundsvärt tillstånd.

  SvaraRadera
 6. Va! Har du inte kommit in i julstämningen? Vi fick upp granen idag så nu känner jag det verkligen. Fast vi har inget speciellt planerat, ser bara fram emot att va ledig och må väl. Behövs liksom inte så mycket mer.

  Men NU måste du berätta vad ni ska göra därborta! Jag spricker snart av nyfikenhet.

  KRam Mia

  SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)