torsdag 20 augusti 2009

The adventure of life...

...är en av de bloggar som jag läser dagligen, och Vida inspirerar mig alltid med sitt underbara språk och sina tänkvärda och kloka inlägg. Hon sprudlar av liv och försöker, precis som jag, att hitta ljuspunkterna i vardagen och i livet i stort.
Det var därför inget svårt beslut att ta när hon frågade om jag ville gästblogga hos henne. Jag tackade självklart med både stolthet och glädje ja, och kom efter många överläggningar med mig själv fram till att mitt val av ämne skulle bli hur man har makten att välja att vara lycklig och nöjd, något jag inte alltid har behärskat men nu äntligen har lärt mig.
Tack Vida för förtroendet och för att du är du.
Läs mitt inlägg här.

9 kommentarer:

 1. Trots att jag redan hört allt och känner dig så började jag gråta precis. Det var ett otroligt bra inlägg och du är verkligen en av de härligaste personer jag känner. Jag känner igen mig på så många ställen, framförallt att jag också fått tillbaka min pappa efter ett helt liv utan. Hade det inte varit för honom hade jag heller inte träffat min kärlek, som jag både tror och hoppas kommer vara i mitt liv lång tid framöver. Jag hoppas verkligen att jag lyckas komma upp på festen, för det vill jag så otroligt mycket, men du vet ju omständigheterna ocså. Sen hoppas jag att du dricker champagne med mig efter Lidingö :-). Nu ska det firas att den där Tjejklassikern äntligen är klar.(När jag inte orkade jogga 1 km för några år sen kunde jag aldrig fatta detta)
  Tror faktiskt att jag med ska börja blogga. Du har inspirerat mig till det och nästan det första Carro sa var att jag skulle passa att blogga, så varför inte. Man vet aldrig.

  Kram min vän

  SvaraRadera
 2. Wow säger jag bara! Mina ögon tårades när jag läste. Det är en helt fantastisk "resa" som du startade för några år sedan och som ännu inte är slut! Du inspirerar mig till att bli en mer glad och nöjd människa. Tack för dina ord på the adventures of life.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men herregud vad jag blev rörd. Du får en verkligen att tänka till. Stor kram Petra

  SvaraRadera
 4. Tack Helena ♥
  Jag skriver under allt, även denna gång. Min personligt största utmaning ligger just nu i att göra mig av med alla energibovar. Jobbet är dock redan påbörjat sedan en tid tillbaka och jag kommer att lyckas med det
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Vilket underbart inlägg!

  Jag försöker sno till mig allt genom att botanisera runt här om och om igen. Tänkte om jag läser saker tillräckligt många gånger så kanske jag också lär mig.

  SvaraRadera
 6. Men tack snälla för fina ord och det var en ära att du ville sätta guldkant på min blogg genom ditt inlägg. Tack söta du för att du tog dig tiden.

  Vram kram från Liv

  SvaraRadera
 7. Precis som jag sa på Vidas blogg är att du är en sann inspiration och varför du finns hos mig som en vardagshjälte i min gråa vardag. Att bryta flera onda cirklar som du har gjort är ett fantastiskt steg att ta. Är väldigt stolt över att få lära känna dig. Många kramar från ett becksvart Umeå!

  SvaraRadera
 8. vilket superinlägg :)
  har lämnat min kommentar om inlägget inne hos vida :D

  kramelikram

  SvaraRadera
 9. Spännande. Surfar genast vidare!

  SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)