måndag 26 oktober 2009

Pure energy!

Jag vet inte vad Leon hade ätit idag, men vad det än var så vill jag ha det till frukost varje måndag. Vilken energi! Det var inte läge att maska trots att lördagens party fortfarande rusade runt i ådrorna...
All or nothing, det är vad jag brukar tänka när jag tränar, och idag var det inte direkt svårt med en galen dansk som boss. Svettades som aldrig förr och kunde vrida ur mitt hår efter klassen...underbart!
För er som väntar på nästa BodyCombat-release, som kommer om ett par veckor, kan jag bara säga.......PAIN! Fick testa ett par låtar idag, och det kommer inte att bli en lätt vinter...eller vad sägs om 4 x knee direkt följt av en jumpkick? M.jö.l.k.s.y.r.a. tror jag att det stavas.
Bilden är från www.leonhobro.com. Tack för lånet!

6 kommentarer:

 1. Härligt!!

  Och du kommer du pa onsdag? Vore kul att ses! Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Lisa - måste tyvärr jobba, så jag kommer inte... :(

  SvaraRadera
 3. Önskar att jag hade varit där, skulle så gärna vilja träna regelbundet för Leon!!! Men nu satt jag ju hos svärfar + sambo och drack gott rödvin och det var faktiskt helt OK det med :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad konstigt... det är precis vad jag också brukar tänka när jag äter chips... he...
  Imponerad av DIN energi!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt låter det!
  Jag har ännu inte provat på BodyCombat, men du gör mig sugen att testa med sådana här inlägg.

  Kom på att jag skulle ge dig länken till min receptblogg. Som sagt, den fylls på lite sporadiskt när jag kommer ihåg. Men ska försöka bättra mig nu när någon mer än jag tittar in där ;)
  http://middaghososs.blogspot.com/

  SvaraRadera
 6. Jag får massor av energi av att läsa ditt inlägg :) Blir spännande med den nya koreografin, när är det release på den?

  SvaraRadera

Ja, lämna gärna ett spår efter dig! :)